Gambes marinades amb mel

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Utensilis

Pals de broxeta

Elaboració

Coloca les gambes en un bol i tira-hi el suc de llimona.
Deixa macerar una mitja hora i escorre.
Punxa les gambes en un palet de broxeta,unes 4 o 5 per palet.
Escalfa una mica de suc de llimona i desfes-hi la mel,sense que quedi massa líquida.
Presenta les broxetes sobre un plat, untades amb la mel.
Escampa cibulet picat per sobre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se