Crema de porro i pera amb encenalls de pernil
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 porros
- 1 ceba
- 1 patata
- 2 peres conferència
- 40 gr. Mantega
- 500 ml de llet, o 250 de crema de llet
- 500 ml de brou de pollastre
- Sal, pebre, i pernil salat
4 racions
Elaboració
En una cassola hi posem la mantega a fondre i comencem a coure primer la ceba i després el porro tallat ben prim.
Quan comença a agafar color, (5-10 minuts n'hi ha prou)i vigilant que no es cremi, hi afegirem el brou de pollastre i un polsim de sal. Quan arranqui el bull hi posem la patata, tallada a trossos petits i ho deixem coure uns 15 minuts. Després hi afegirem la pera també tallada a trossos petits i ho deixarem coure uns 20 minuts més.
Per acabar, ho triturem tot amb el túrmix, i mentrestant hi afegirem la crema de llet.
Finalment rectifiquem de sal i si ho veiem massa espés hi podem afegir una mica d'aigua. ho deixarem coure 5 minutets més a foc lent.
45min
Notes
Aquest plat es pot servir fred o calent, i millora molt si ho decorem amb un polsim de pebre per sobre i encenalls de pernil salat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2994 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.