Pizza de botifarra i llom sec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

- Primer de tot haurem de fer la massa per la pizza, mesclem tots els ingredients en un bol i els anem barrejant fins aconseguir una massa que no se'ns enganxi als dits, podria ser que per aconseguir-ho necessitem afegir una mica més de farina.
- Un cop tinguem la massa la deixem fermentar en un lloc ben fresc unes dues hores perquè augmenti de volum, jo normalment la poso en una safata i la tapo amb paper film transparent per evitar que entri aire
- Passades les dues hores agafem la massa i la dividim amb dues parts, una la podem congelar o aprofitar per fer alguna altra pizza (Vegeu recepta de pizza de xistorra amb formatge manxec)
- Amb un corró aplanem la massa i si ens en sortim li donem forma rodona, posem la massa sobre el paper de forn. Untem amb una mica d'oli. Tot seguit i afegim la salsa de tomàquet per sobre (millor si es un sofregit casolà),agafem els dos "tranchetes" i els repartim per sobre el tomàquet. Posem el llom sec per sobre la pizza. Tallem la botifarra en rodanxes i les esclafem, o repartim per sobre la pizza. Afegim la mozzarella i l'orenga al gust i cap al forn (preescalfat a uns 200ºC)

2h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se