Cassoleta de peix i marisc amb patates

Ingredients

4 racions

Elaboració

Farem un fumet lleuger de peix. Podem posar-hi el cap del rap, una tomaca i una ceba, i que bulli a foc lent bastanta estona 20/25 minuts.
Sofregirem lentament una ceba, fins que quedi tova. Hi sofregirem al mateix lloc també, els calamarsets.
Fregirem (poc) i degudament enfarinat el rap a part i el reservarem.
Obrirem els musclos i cloïses al vapor i també ho reservarem.
Farem una picada amb les ametlles i els dos alls.
Farem bullir també els pèsols i les patates.
Afegirem el vi blanc deixant que bulli lent dos minuts i seguidament el fumet a la cassola, i hi posarem el marisc i els pèsols, i finalment el rap, els brins de safrà, i la picada. Ho deixarem que faci xup-xup uns cinc minuts, ho taparem i reservarem fins el moment de servir-ho.

1h

Notes

És un plat que no necessita acompanyament. Simplement, un vi blanc Pescador o per l'estil. També un cava brut hi va bé. A gust...També hi podeu afegir el marisc i/o peix que us vingu de gust. Llagostins, gambes, escamerlancs, etc...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se