Canelons de Carxofes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Peleu les carxofes deixant només la part més tendra, passar per aigua amb llimona, escórrer i coure.
Quan estiguin toves, escórrer i triturar a la batedora.
Batre els ous amb una forquilla, afegir les carxofes, el formatge parmesà, el pa ratllat i la menta picada molt fina, i salpebrar al gust.
En una paella, fregir lleugerament aquesta massa, fins que espesseixi una mica.
Farcir els canelons i cobrir amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se