Crema de llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

ratllador, escórredor, pot gran, caçó

Elaboració

Amb un ratllador, raspar tota la pell de les quatre llimones i reservar.
Escórrer el suc de les llimones i reservar.
Posar el litre d'aigua al foc fins arrencar el bull.
En un pot gran, barrejar molt bé el sucre, els ous i la Maizena.
Afegir-hi les ratlladures, el suc de les llimones i el litre d' aigua calenta. Posar-ho al foc i remenar fins que bulli.
Colar i abocar-ho en platets o copes i guardar-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

25min

Notes

Servir ben fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se