Penne –Plumas amb salsa de cansalada viada i Salvia

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa de cansalada:

4 racions

Elaboració

salsa:

Fregir la cansalada amb la ceba i la sàlvia.
Afegeix el vi o brou i deixe coure lleugerament.
Afegir els tomàquets pelats, i cuina a foc lent cobert durant 10-15 minuts, remenant sovint, assaona al teu gust.
Cuina les plumas en aigua bullint amb sal fins que estiguin al dente, escórrer,serveix amb plats previamen escalfats i esten salsa i formatge pel damunt, decora amb amb fulles de salvia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se