Penne –Plumas amb salsa de cansalada viada i Salvia
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa de cansalada:
- 100 g de cansalada en daus petits
- 1 ceba, finament picada
- 8-10 fulles de sàlvia, finament picadas
- 1,5 dl de vi blanc o brou de carn
- 400 grams de tomàquets picats i pelats
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 500 g Penne
- Formatge gruyere ratllat
- Salvia per adornar
Elaboració
salsa:
Fregir la cansalada amb la ceba i la sàlvia.
Afegeix el vi o brou i deixe coure lleugerament.
Afegir els tomàquets pelats, i cuina a foc lent cobert durant 10-15 minuts, remenant sovint, assaona al teu gust.
Cuina les plumas en aigua bullint amb sal fins que estiguin al dente, escórrer,serveix amb plats previamen escalfats i esten salsa i formatge pel damunt, decora amb amb fulles de salvia.
Comparteix aquesta recepta: