Carxofes a la bella molinera, amb pernil salat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un ganivet petit, ( puntilla ), ben esmolat.
Una cassola fonda
Una escorredora

Elaboració

Primer de tot, netegem les carxofes i amb l'ajud del ganivet, traiem totes les fulles, deixant només el cor.
Seguidament, les posem a coure en una cassola fonda amb: aigua, sal, i la llimona amb el seu suc. Quan són cuites, les escorrem i les reservem.
A part, fem la salsa bella molinera tal com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt d'una planxa.
A part, en una paella sense oli, saltem el pernil salat, ben picolat amb l'ajud d'un ganivet.
En el moment de preparar els plats, posem: quatre cors de carxofa en cada plat, els cobrim amb la salsa, i tot seguit els espolsem amb el pernil picolat, i ja ho podrem servir a taula en plats individuals.

1h

Notes

Aquesta recepta, també la podem fer amb cors de carxofa congelats, que no desmereix en absolut.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se