Bacallà a la bella molinera amb mongetes de Santa Pau i llardons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una trinxadora elèctrica
Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa bella molinera, i la mantenim calenta damunt la planxa.
A part, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, fregim les mongetes, i mentre es fregeixen les espolsem amb els llardons ben triturats, i quan són cuites, les reservem.
Seguiudament, agafem els lloms de bacallà dessalats, els enfarinem i els fregim amb oli d'oliva fins que els tenim ben rossos.
A continuació posem un llom en el plat, el cobrim amb una mica de salsa, i al costat del bacallà, posem un niu de mongetes, i ja ho podrem treure a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se