Brandada de bacallà

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

1. Es posa el bacallà amb força aigua al foc per que no bulli.
2. Es prepara a part una mica de pure de patata , per que no quedi cru.
3. En una paella al foc en oli es posen els alls a foc lent , però que no s'obscureixin i amarguin el plat estaran prou fets quan al tocar-los estiguin tous , i d'un color beix ; es tiren ja que sols són per donar gust a l'oli .
4. Es treu el bacallà del foc quan estigui tou , uns 20 minuts. S'estria i es pica força al morter.
5. Es posa en un casso al que hi ha una mica de pure de patata, on s'anirà afegint alternativament un petit cullerot d'oli i un de llet , mentre el brandim -remenem . A mida que es va afegint oli i llet s'ha d'anar lligant. Estarà prou brandat quan tingui alhora cos i aparença líquida.

Notes

Hi ha 3 tipus de brandada:

* Brandada benedictina . Amb puré de patata.
* Brandada a la crema . Amb crema de llet i no llet.
* Brandada trufada . Amb trufes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se