Crostini de formatge picant

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica la seva i el bacó no gaire fi i junt amb les olives picades ben fines, fregeix a foc lent durant uns 10 minuts, sense posar grassa, fins que la ceba estigui suau.
Deixa refreda.
Barreja el preparat anterior amb els rovells d'ou, el formatge i la crema i assaona amb el pebre, la nou moscada, la Caiena i molt poca sal.
Talla la bagueta a llesques d'1 cm de gruix, pinzella lleugerament amb mantega i fregeix en una paella, per ambdós costats, fins que tinguin un bonic color daurat.
Deixa refreda.
Posa la massa de formatge pel damunt i gratina en el forn pre escalfat a 220 g durant 10 a 12 minuts, o fins que el formatge es fongui.
Servir de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se