Lasanya de carn de boví i carbassa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa :

Sal , pebre , nou moscada:

4 racions

Elaboració

Fregeix la carn en mantega clarificada, en dues vegadas. Al final cuan ja esta casi cuita, scampar ¾ de cullerada de farina i fregir uns instants, aparta del foc i reserva
Sofregeix la ceba, l’all i l'api en mantega clarificada, afegeix el puré de tomàquet i salta breument .
Deglaze amb brou , afegeix la carn , portar a ebullició, assaona i cuina a foc lent durant 10 minuts .
Assaona la nata.
Distribueix la salsa de carn, la crema, la lasanya, la carbassa i el formatge Gruyère en capes, en la safata preparada.
Inicia i acaba amb la crema .
Escampa formatge Sbrinz pel damunt .
Cobreixi la safata amb paper d'alumini i colocala a la part de baix del forn..
Cou al forn, pre - escalfat a 180 graus durant 25 minuts .
Augmenta el foc del forn a 230 graus , treu el paper d'alumini . i cou la Lasanya de 20 a 25 minuts .


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se