Terrina de fruites

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Agafem una flamera allargada la folrrem amb paper d'alumini u l'untem amb mantega.
Mullem els melindros amb el suc de taronga i folrrem la flamera, fons i parets
Tallem les fruites a dauets.
Posem una capa de nata, damunt la meitad de les fruites mes nata mes fruites etc.
Tapem la flamera amb melindros mullats amb el suc de taronga
Tapem amb paper d'alumini, posem un pes al damunt i el deixem a la nevera fins al moment de desmotllar.
Es pot acompanyar amb una macedonia de les mateixes fruites

20min

Notes

Es pot posar diferentes fruites segons temporada i gustos

maduixes, cireres (sense pinyol) etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se