Terrina de fruites
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 paquet de melindros
- 2 kiwis
- 1 platano
- 2 mitads de presec
- El suc de 2 taronges
- 1 kg. de nata mountada i ensucrada al gust
Elaboració
Agafem una flamera allargada la folrrem amb paper d'alumini u l'untem amb mantega.
Mullem els melindros amb el suc de taronga i folrrem la flamera, fons i parets
Tallem les fruites a dauets.
Posem una capa de nata, damunt la meitad de les fruites mes nata mes fruites etc.
Tapem la flamera amb melindros mullats amb el suc de taronga
Tapem amb paper d'alumini, posem un pes al damunt i el deixem a la nevera fins al moment de desmotllar.
Es pot acompanyar amb una macedonia de les mateixes fruites
Notes
Es pot posar diferentes fruites segons temporada i gustos
maduixes, cireres (sense pinyol) etc.
Comparteix aquesta recepta: