Cigrons estofats amb manetes de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una cassola de terrissa, gran
Un ganivet petit,( puntilla)
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una olla fonda, posem: les manetes, els grans de pebre negre, un polsim de sal, aigua que cobreixi els peus, la ceba, la branca d'àpi i una fulla de llorer.
Quan les manetes ja són cuites, les dessosem amb l'ajud del ganivet, i tot seguit les picolem a trossos regulars, i les reservem.El brou, el colarem i reservarem.
A part, en una cassola de terrissa, amb un raig d'oli d'oliva, fregim: les cebes tendres picolades, una fulla de llorer, i dos alls pelats.
Quan tot el conjunt és ben fregit, afegim una mica de tomàquet fregit, un got de vi, i una mica del brou de coure les manetes, i corregim de sal.
A part, fem una picada amb: el pa fregit, les ametlles, la xocolata en pols, un all pelat, i el julivert passats per la batedora elèctrica, i ho afegim a la cassola juntament amb el sofregit. Tot seguit, afegim els cigrons i les manetes picolades, ho deixem coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta, la farem amb manetes de porc, en comptes de peus, perquè són més tendres i triguen menys temps en coures.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se