Cors de pasta de full amb crema

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Precalenteu el forn a 200ºC.
Estireu una lamina i pinteu-la amb aigua. Poseu-hi l’altre damunt.
En un motlle tallapastes en forma de cor, formeu les pastes. Poseu-les damunt d’una placa de forn, folrada amb el paper de forn.
Poseu-les al forn a coure uns 20 minuts, fins que estiguin daurades. Deixeu-les refredar damunt d’una reixeta. Talleu-les per la meitat.
Preareu la crema pastissera, posant en un cassó la llet i la pell de la llimona. Deixeu-la de bulli 3 cops així agafa més gust de la llimona.
En un bol, bateeu els rovells amb el sucre i la maicena. Aboqueu-hi una mica de llet calenta i torneu-ho a posar al foc, fins el punt just que arrenqui el bull.
Quan estigui tebia, poseu-la en una mànega pastissera amb broquet risat i ompliu els cors.
Una vegada estiguin farcits, empolseu-los amb sucre glas.

1h

Notes

Podeu fer-los farcits amb foie-gras, sobresada etc


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se