Pastis de formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

8 racions

Elaboració

- Pre escalfem el forn a uns 150ºC
- En un bol barregem tots els ingredients, podem usar una batedora de vareta per avançar la feina, fins aconseguir una crema uniforme, sense grumolls.
- Posem la barreja en un motllo i cap al forn, uns 30 minuts aproximadament, veurem que es comença a enrossir per sobre, també podem fer servir un escuradents per saber si ja esta fet.

Notes

- La temperatura del forn es pot pujar fins a uns 180ºC


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se