Pa de vedella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Barrejar les carns trinxades amb els embotits picats i el pa remullat, ben escorregut.
Afegir l'ou el conyac, all i julivert picats, sal i pebre.
Amasar tot molt be i donarli forma allargada, enfarinar lleugerament i posem a una plata de forn.
Escalfem en una paella l'oli i la mantega i tirem damunt la carn.
Posem al forn calent i deixem 30 minuts, girem la carn remullem amb el vi i deixem 30 minuts mes.
Es pot servir calent o fred tallat a rodaxes tipus fiambre.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se