Rap Saltimbocca

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Adob:

Salsa:

4 racions

Elaboració

Adob:

Barreja bé tots els ingredients fins i incloent el pebre, pinzella els talls de rap amb l’adob, reserva a la nevera tapat, aproximadament 1 hora.
Elimina l’adob dels talls de peix, salpebre els medallons i embolica amb el pernil i la sàlvia, i assegura'ls amb un escuradents.

Salsa:

Preescalfa el forn a 60 graus, escalfa la safata i els plats.
Torre els pinyons en una paella de tefló, sense grassa, fins que tinguin un bonic color daurat, retira del foc i reserva
Deixa calenta l'oli a la mateixa paella, fregeix per parts els medallons per cada costat prop de 30 segons, tingues en comte de fregir primerament la cara que té la sàlvia, treu del foc, assaona i reserva a la calor
Elimina la resta d’oli amb paper absorbent de cuina, afegeix a la mateixa paella el vi Marsala o Moscatell par dissoldre el fons que ha quedat de fregir el peix, i deixa coure uns instants, afegeix la meitat dels pinyons reservats i el brou de verdures, deixa coure uns instants a foc baix, uns dos minuts, reparteix la salsa en els plats preescalfats i a sobre els medallons saltimbocca, adorna amb la resta de pinyons i serveix de seguida
Aquest plat combina molt bé amb un Risotto al safrà


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se