Pastis de melo

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Obrim el melo, treiem les llavors i pelem, farem llenques fines totes iguals.
En un bol posem el rovell d'ou amb 60 grms. de sucre, la ols d'ametlla, la pell de llimona ratllada i el suc de la llimona, remenem be.
Muntem la clara a punt de neu fort i afegim amb molta cura.
Posem la pasta de full al motlle i la punxem.
Omplim amb la crema i courem al forn a temperatura mitjana uns 35 mints. aprox.
Preparem un xarop bullint la resta del sucre amb 6 cullerades d'aigua, fins que redueixi a la meitat .
Decorem el pastis encara calent amb les tires de melo i tirarem el xarop pel damunt.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se