Pastis de melo
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 melo
- 1/2 llimona
- 1 ou
- 200 grms. de sucre
- 50 grms. d'ametlles amb pols
- 250 grms. de pasta de full (o brissa)
- Mantega
Elaboració
Obrim el melo, treiem les llavors i pelem, farem llenques fines totes iguals.
En un bol posem el rovell d'ou amb 60 grms. de sucre, la ols d'ametlla, la pell de llimona ratllada i el suc de la llimona, remenem be.
Muntem la clara a punt de neu fort i afegim amb molta cura.
Posem la pasta de full al motlle i la punxem.
Omplim amb la crema i courem al forn a temperatura mitjana uns 35 mints. aprox.
Preparem un xarop bullint la resta del sucre amb 6 cullerades d'aigua, fins que redueixi a la meitat .
Decorem el pastis encara calent amb les tires de melo i tirarem el xarop pel damunt.
Comparteix aquesta recepta: