Samfaina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella que sigui gran

Elaboració

- Primer es renta bé tota la verdura ja que es cou amb la pell, menys la tomaca que es pela i se li treuen les llavors.
-Tallarem el carbassó a daus o talledets de esquitllèbit i ho posarem un rato amb sal, perquè desprengui l’aigua. A l’albergínia li farem el mateix.
- Tallarem las demés verdures a la mateixa mida.
- Posarem una paella gran amb un bon raig d’oli d’oliva arbequina i quan estigui calent hi anirem agregant les verdures. Primer el pebrot verd, li donarem una remenada, després el vermell i els deixarem coure una mica, hi tirarem la ceba i sense que en cremi li farem lo mateix. Hi tirarem el tomaca, li darem un parell de voltes, i per últim amb la mà escorrerem l’albergínia i el carbassó i ho deixarem coure tot junt no massa tems ja que ha de queda una mica cruixent. Rectificarem de sal si cal.

1h

Notes

Ho pots acompanyar amb carn o peix, tant al hivern com estiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se