Tiramisú de Poma

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Barreja en una cassola el suc de poma, el suc i la ratlladura de llimona i el sucre de vainilla. Ratlla les pomes amb el ratllador directament en el líquid. Bull un moment i deixa refredar completament.
Bat els rovells d'ou i el sucre fins que la barreja estigui suau i esponjosa. A continuació afegeix el mascarpone, i després molt suaument les clares batudes.
Col l’oca la meitat de les llengües de gat en la safata, humiteja les amb Calvados o suc de poma i estén la meitat de la massa de poma i mascarpone per sobre de les llengües de gat. Col•loca la resta de galetes i a sobre la resta de la massa de mascarpone i poma, allisa bé la superfície.
Cobreix el tiramisú i reserva-ho almenys 6 hores a la nevera. Abans de servir s'empolvora amb cacau.
En lloc de cacau es poden posar 100 g d'avellanes triturades o laminades, amb 2-3 cullerades de sucre en pols en una paella, perquè es caramel•litzin lleugerament. Després de refredar, empolvorar sobre el tiramisú.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se