Bunyols de poma

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Preparem una massa amb la farina, el llevat, els rovells d’ou, la llet, l’anís i 150 gr. de sucre i ho deixem reposar 1/2 hora.
Batem les clares a punt de neu i les afegim a la massa.
Pelem les pomes i les tallem a vuitens, en traiem el cor i tornem a tallar mes o menys en trossos d’un a dos centímetres.
Enfarinem els trossos petits de poma, els recobrim amb la massa i els fregim en oli calent.
Un cop daurats els posem sobre paper absorbent i espolsem una mica de sucre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se