Rissoto de Espinacs amb Rucula i Tomàquets rostits

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Aboca el brou en un cassó i mantén calent sense que arribi a bullir
En una cassola gran de fons gruixut, fon la meitat de la mantega i ofega la ceba i l'anxova a foc suau (10 minuts), fins que quedi tendre i daurada sense arribar a torrar.
Afegeix l'arròs i remena bé perquè es cobreixi bé de mantega i agafi temperatura .
Agrega el vi i bull a foc viu fins que redueixi i gairebé desaparegui, per evaporar l'alcohol.
Aparta la cassola del foc.
Posa els tomàquets en una safata de forn i rega amb oli d'oliva.
Barreja perquè quedin ben coberts i condimenta amb sal i pebre, cou al forn prees calfat a 200 graus durant 20 minuts o fins que la pell comenci a arrugar, retira del forn i reserva.
Torna a posar el Risotto al foc, escalfa i comença a afegir el brou cassò a cassò, remenant amb suavitat perquè l'arròs absorbeixi gairebé tot el liquid, no deixis que l'arròs s'assequi, afegeix més brou a mesura que sigui necessari, prossegueix fins que l'arròs estigui tendre i cremós, però amb els grans encara ferms.
Aquest process pot durar de 18 a 20 minuts, un moment abans d'acabar el Risotto afegeix els espinacs i la rucola, tasta l'arròs, salpebra i incorpora la resta de la mantega i el formatge parmesà, en aquest moment pots afegir una mica més de brou calent si t'agrada el risotto més solt.
Tapa i deixa reposar un parell de minuts perquè el risotto s'aposenti, el formatge es fongui i les verdures és pochen una mica.
Afegeix els tomàquets amb tot el suc i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se