Puding de plàtan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una pudinera
Una safata fonda per anar al forn
Dos fulls de paper de diari
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un escuradents

Elaboració

Primerament, en un cassó gran posem a bullir: la pell de taronja, la pell de llimona, la branca de canyella i el sucre. Quan ja a bullit, ho reservem, i deixem que refredi.
Agafem una pudinera i el fons el reguem amb el sucre líquid. Tot seguit, esmicolem les llesques de pa de motlle i les emborratxem amb el moscatell o la mistela.
Seguidament, afegim els plàtans pelats i tallats en brunoise, ( a quadrets ).
A continuació, traiem les pells de la llet que hem bullit, hi afegim els set ous sencers,( trencats) seguidament passem la batedora elèctrica fins que tot plegat és ben batut.
Tot seguit, afegim aquesta barreja a la pudinera, i la posem a la safata per anar al forn, tenint cura de posar els fulls de diari a la base de la safata.
Tot seguit, un cop hem posat la pudinera a la safata, omplim amb aigua fins una mica més de la meitat de la pudinera, i ho enfornem a 180º, uns 45 minuts, fins que clavem un escuradents i surt net.
Seguidament, traiem la pudinera, i la deixem refredar damunt el marbre de la cuina.
Quan ja és freda, la podem posar a la nevera, fins el moment de servir.
En el moment de servir, desclavem el puding, i el tallem en racions de un dit de gruix,( en surten deu talls per puding), i ja el podrem treure a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se