Pastis d'espinacs i pernil dolç

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Trinxem els espinacs i els coem amb la mantega a foc suau durant 10 minuts amb sal i un xic de pebre.
Folrrem un motlle allargat amb paper d'alumini i posem per ordre, 3 llesques de pa, la meitad dels espinacs, la mitad del pernil i de les llesques de formatge, fem una segona capa.
Batem els ous amb la llet i el formatge ratllat i un xic de sal, afegirem al motlle amb cura i deixarem reposar uns 20 minuts perque quedi tot ben impregnat.
Courem el pastis a forn mitja de 40 a 50 minuts.
Quant estigui tebi el desmotllem i el tallem a talls gruixuts

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se