Gratin amb Pasta i Boletes de carn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Bany:

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente.
En els últims 2 minuts afegeix la pastanaga, l'api i el colinap.
Reserva 1 decilitre de líquid de la cocció.
Escorre la pasta i verdures a través d'un tamís.
Col•loca la pasta, les verdures i les boletes de carn en la safata per al forn, ben graixada i barreja bé.

Bany:

Barreja tots els ingredients.
Aboca pel damunt de la barreja de la safata i escampa el formatge per sobre
Gratina durat uns 20 a 30 minuts, amb la safata al centre del forn prees calfat a 220 graus.

Notes

Les boletes de carn, les preparo de la manera següent:

En un bol poso un ou batut i seguidament afegeixo la carn de vedella o bou picada, tot ben barrejat i afegeixo una cullerada doli d’oliva, un all premsat, julivert picat ben fi i pastilla de brou al gust. Dono forma a les boletes de carn, les passo per farina, i els hi dono un bull en un brou


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se