Lasanya de salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Deixa que l’oli s’escalfi.
Sofregeix la ceba i lleugerament el bròquil, afegeix 3 cullerades d’aigua, tapa i cou durant 3 minuts a foc lent.
Barreja els tomàquets i la farigola al sofregit de ceba i bròquil i assaona al gust.
Afegeix la mescla amb la crema fresca, el brou i la pell de llimona ratllada i assaona.
Talla el salmó al llarg en tres trossos i cada tros en tacs d'aproximadament d`1 centímetre, i sala al gust.
Reparteix 4 cullerades de salsa de crema a la forma per al forn, ben greixada.

Primera capa:

3 fulles de lasanya, 6 cullerades de salsa de crema amb verdures, la meitat del salmó, la meitat de la barreja de verdures i a sobre 6 cullerades de salsa de crema.

Segona capa:

3 fulles de lasanya, 6 cullerades de salsa de crema amb verdures, l’altra meitat del salmó, barreja de verdures i 6 cullerades de salsa de crema al damunt.

Tercera capa:

3 fulles de lasanya, 6 cullerades de salsa de crema amb verdures, i el formatge Mozzarella trossejat a pessics, assaona amb sal i pebre al gust. Finalment, reparteix la salsa de crema amb la resta de verdures Restant, per tota la superfície de la lasanya

Gratinat:

Preescalfa el forn a 200 graus, col·loca la forma en la meitat inferior del forn i gratina aproximadament uns 30 minuts.
Retira la forma del forn i deixa reposar breument abans de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se