Pastís de xocolata al microones
Per quan tens convidats d'ultima hora o has d'anar ràpid a fer un postre...
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per microones
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 3 Gots de Farina
- 3 Ous
- 2 Gots de Sucre
- 1 Got de Cacau en pols (Podeu utilitzar Colacao, Nesquick, o marca blanca)
- 1/2 Got d'Oli d'Oliva
- 1 Got de Llet
- El suc d'una taronja
- Llevat en pols (Royal)
Utensilis
Motlles de silicona
Elaboració
1. Expremeu una taronja obtenint el seu suc.
2. Poseu en un bol la farina, el sucre, el cacau, l'oli, la llet, els ous, el llevat i el suc que heu expremut, i bateu-ho tot amb unes barnilles de reposteria.
3. Aboqueu la barreja en un motlle que pugui anar al microones. Us recomano que utilitzeu un de silicona, però si no en teniu, utilitzeu un de vidre que hi pugui anar. Poseu oli perquè no se'us enganxi.
4. Poseu-ho al microones durant 10 minuts a màxima potència (800 Watt).
5. Quan hagi acabat el temps, feu la prova de l'agulla. Si veieu que no ha cuit bé, poseu-lo cinc minuts més.
6. Desmotlleu i serviu.
Comparteix aquesta recepta: