Pastís de xocolata al microones

Per quan tens convidats d'ultima hora o has d'anar ràpid a fer un postre...

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

9 racions

Utensilis

Motlles de silicona

Elaboració

1. Expremeu una taronja obtenint el seu suc.
2. Poseu en un bol la farina, el sucre, el cacau, l'oli, la llet, els ous, el llevat i el suc que heu expremut, i bateu-ho tot amb unes barnilles de reposteria.
3. Aboqueu la barreja en un motlle que pugui anar al microones. Us recomano que utilitzeu un de silicona, però si no en teniu, utilitzeu un de vidre que hi pugui anar. Poseu oli perquè no se'us enganxi.
4. Poseu-ho al microones durant 10 minuts a màxima potència (800 Watt).
5. Quan hagi acabat el temps, feu la prova de l'agulla. Si veieu que no ha cuit bé, poseu-lo cinc minuts més.
6. Desmotlleu i serviu.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se