Patates Cahún

El Cahún és una barreja d'espècies americana.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Estats Units (EUA) → Sud d'EUA
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. Renteu bé les patates, es mengen amb pell.
2. Talleu-les totes a grills i deixeu-les en un bol. Poseu les espècies i un bon raig d'oli i remeneu perquè tot s'integri.
3. Distribuïu les patates a la safata de forn que haureu folrat amb paper vegetal o d'enfornar, sense que s'aplilin les unes amb les altres.
4. Introduïu-les al forn que tindreu pre-escalfat a 220ºC durant 35-40 minuts.

50min

Notes

Les podeu acompanyar amb qualsevol salsa si voleu, per exemple, iogurt de beure de llimona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se