Croquetes de Carn Picada de Vedella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per a la massa:

Per a l'arrebossat i la fregidura:

24 racions

Elaboració

1. En una cassola poseu un rajolí d'oli i poseu la carn amb un xic de sal. Amb una espàtula aneu esmicolant-la i deixeu-la fregir aproximadament uns 10 minuts. Llavors, poseu l'all en pols al gust i el got de vi. I ho deixeu reduir uns 15 o 20 minuts.
2. Quan el vi ha reduït, comenceu a tirar la farina fins que la salsa espessi una mica i remeneu de 2 a 5 minuts perquè perdi el gust a cru.
3. Poseu el brou de pollastre, i aneu treballant la massa fins que quedi tot ben homogèni i costi molt de treballar.
4. Disposeu la massa en una safata fonda i cobriu-la amb paper film, de manera que es mantingui en contacte la carn amb el film. Quan s'ha refredat, ho introduïu a la nevera i ho deixeu reposar 24 hores.
5. A les 24 hores, amb una cullera sopera anireu agafant porcions de massa i fareu formes de croqueta. Bateu els ous, i arrebosseu amb ordre ou-pa ratllat-ou, i seguidament les poseu a la paella que tindreu amb oli abundant i ben calent.
Vigileu de no posar massa croquetes juntes perquè baixa la temperatura de l'oli.
En aquest cas podeu posar-lo fort, però si arrebosseu les croquetes i les congeleu, sempre a foc baix perquè si no quedarien recremades per fora i fredes per dins.
6. Quan agafin un bonic color daurat, les disposeu en una font amb paper absorbent i ja podreu servir.

1h 20min

Notes

Són 80 minuts d'elaboració més les 24 hores de repos.
Aqui em deixa nomes posar fins a 24, però surten aproximadament de 35 a 40 croquetes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se