Pastís d’aniversari de síndria i nata

Avui una recepta fàcil, sana, econòmica, molt bona i, per sobre de tot, molt sorprenent.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

15 racions

Elaboració

Peleu la síndria deixant només la part vermella i poseu-la a una safata per servir.
Munteu la nata i cobriu tota la síndria amb un gruix d’uns 0’5cm. Distribuïu els maduixots i les gominoles per les parts superior i lateral de la síndria deixant lloc per les espelmes. Acabeu de decorar amb les boletes de caramel de les mateixes gominoles o amb fideus de sucre de colors.
Poseu al congelador entre 1/2h i 1h. Traieu-lo, poseu les espelmes pertinents i serviu-lo cantant l’aniversari feliç.

30min

Notes

Muntar nata:
L'èxit de la nata muntada rau principalment en la seva màxima frescor (feu servir cremes de llet de com a mínim un 30% de matèria grassa) i en la baixa temperatura a que la tingueu quan l’hàgiu de muntar. A nivell orientatiu, si la voleu ensucrada, heu d'afegir 150 g de sucre per cada litre de nata i si feu servir edulcorants artificials aneu amb compte amb la quantitat. Aquesta operació, però, l'heu de fer durant el procés del muntatge.
Per muntar-la, podeu fer servir el batedor manual o l'elèctric. Recordeu que la nata, a més de fresquíssima, ha d'estar molt freda. Igualment, el recipient on la munteu ha d'estar molt fred i, si és possible, a dins d'un altre recipient més gros que contingui gel per tal de mantenir la baixa temperatura constant.
Sempre que us sigui possible, munteu la nata just abans d'emprar-la.
Per a intolerants a la lactosa podeu trobar cremes de llet sense lactosa.
Hem fet servir maduixots i gominoles per decorar, però podeu posar els fruits del bosc que més us agradin així com les llaminadures preferides de l’homenatjat/da.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se