Empanadilles de Tonyina (Empanadilles gallegues)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Galícia
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Elaboració

1. Peleu i talleu la ceba ben petita. Als pebrots els haureu de treure la tija i les pepites i llavors els talleu a daus.
2. En una cassola poseu un raig d'oli i seguidament la ceba amb una mica de sal perquè ajudi que es faci. Deixeu-la sofregir durant 10 minuts, vigilant que no se us cremi.
3. Passats 10 minuts, poseu una mica de tomàquet fregit i el pebrot. Sofregiu 10 minuts més.
4. Poseu la tonyina, barregeu bé, i poseu un bon raig de vi blanc amb una mica de curri al vostre gust i avecrem. El curri és una espècie que a vegades no agrada, llavors en podeu prescindir si voleu. Deixeu reduïr durant 15 minuts.
5. Quan ha reduït el vi, aneu tallant les olives a rodanxes i les afegiu al sofregit, i barregeu bé. Feu el mateix amb els ous durs que ja tindreu pelats.
6. Passeu el sofregit amb una escumadora perquè no hi hagi tant d'oli a un bol.
7. Poseu una mica de sofregit en cada oblea, i amb ajuda del paper que porten, poseu l'altra meitat de la massa i tanqueu amb una forquilla.
8. Per fregir-les poseu-les amb oli ben calent durant almenys de 2 a 3 minuts. Si les enforneu, pinteu-les amb rovell d'ou i enforneu-les a 200ºC de 10 a 15 minuts amb calor i a dalt i a baix.

1h 12min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se