Conill amb romaní

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, es sofregeixen els alls tallats a làmines fines. Quan agafen color, es retiren i es fregeix el conill tallat a trossos. Quan està daurat, s'hi afegeix un bon raig de conyac i es flambeja. Quan s'hagi apagat la flama, s'afegeixen els alls, les branques de romani i una mica d'aigua i es deixa coure a foc lent uns 45 minuts. Cal vigilar que no quedi sec, si fos així, s'afegeix una mima més d'aigua. Una altra manera de fer-lo, en comptes de fregir els alls al començar, és posar dues o tres cullerades d'allioli una vegada el conill estigui cuït. Es barreja bé, es deixa un parell de minuts al foc i ja estàrà llest. Senzill i boníssim

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se