Formatge Camembert Fregit amb Nabius

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Passa el Camembert per la farina.
Prem la farina que, malauradament, no vol romandre fermament unida.
Bat els ous i passa el Camembert enfarinat.
Després arrebossa amb pa ratllat.
Posa l'oli en una paella petita a fi que cobreixi mig centímetre.
Escalfa la paella i posa el Camembert.
Fregeix a foc mitjà-alt durant aproximadament, 5 minuts, per cada costat. Aneu amb compte en girar de manera que l'arrebossat del Camembert no es trenqui. (d'altra banda es buidaria).
Treu el Camembert de la paella, deixa escórrer breument sobre paper absorbent de cuina i serveix amb melmelada de nabius

Com a acompanyament:

Pots servir una bagueta, torrades de pa o també una bona amanida.

Notes

Jo passo el formatge: primer per ou batut i després per la farina, un altra vegada per l’ou i a continuació pel pa ratllat, d’aquesta manera, la farina queda ben unida al formatge


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se