Paella de carn picada de vedella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

1. En una paella o paellera, poseu un raig d'oli i poseu la carn a fregir amb una mica de sal.
2. Quan la carn ha canviat de tonalitat, poseu el pebrot i els cigrons i el tomàquet. Deixeu que es sofregeixi tot i es vagi integrant.
3. Poseu l'arròs i barregeu bé. Seguidament l'aigua amb el colorant alimentari i avecrem. Deixeu bullir durant 25 minuts fins que s'evapori. És important que durant la cocció tasteu i corregiu el gust, i quan l'aigua s'hagi evaporat i l'arròs estigui cuit, ja el podeu servir.

35min

Notes

Aquesta és una recepta que vaig trobar al setmanari "Tot Sant Cugat" de Sant Cugat del Vallès.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se