Plumcake de marbre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Elaboració

1. Separeu les clares dels rovells dels ous i barregeu-les amb el yogurt i el sucre. Reserveu les clares.
2. Afegiu el sobre de llevat en pols i seguiu barrejant.
3. Afegiu l'oli i seguiu barrejant.
4. Afegiu la farina tamitzada. Si no teniu tamitzador, la passeu per un colador, i barregeu.
5. Quan la barreja esta feta, separeu-la en dues meitats. A una li afegiu el cacau, aproximadament dues cullerades soperes i ho barregeu bé. A l'altra, la pell de taronja i barregeu també.
6. Bateu les clares a punt de neu. Per fer-ho més fàcil, ho podeu fer amb les baretes elèctriques, i si ho feu amb les manuals ho heu de fer amb força, i paciència i us han de sortir moltes bombolletes.
7. Separeu les clares muntades en dues meitats, de manera que cada una d'aquestes quedi amb cada barreja de bescuit, i ho integreu SENSE BATRE, perquè el que es tracta és que conservi la textura esponjosa.
8. En un motlle per a plumcake untat amb oli i un polsim de farina, aneu alternant una mica de massa blanca i una mica de massa de xocolata, de manera que faci un cert dibuix. De totes les maneres queda bé.
9. Poseu el pastís al forn que el tindreu pre-escalfat a 180ºC durant 45 minuts, encara que dependrà de cada forn. Per desmotllar, espereu a que estigui fred.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se