Conill estofat, amb herbes del Monsant

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregirem el conill salpebrat, tallat a trossos regulars.
Tot seguit, afegirem: la ceba, els alls i totes les herbes.
A continuació, afegirem el conyac, el ví blanc, el ví ranci i deixarem que redueixi.
Seguidament, afegim una mica de brou, que cobreixi el conill, i deixem coure a foc baix fins que sigui cuit. A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les prunes i els pinyons i els reservem. Tot seguit, els afegim a la cassola, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se