Sorbet de nectarines a la menta
Categoria:
Tipus de plat: Mousse
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gs de nectarines pelades i sense os
- 3 cullerades de sucre
- 2 cullerades de suc de llimona
- 150 ml d'aigua
- 6 fulles de menta fresca
Elaboració
Feu un xarop lleuger bullint l'aigua amb el sucre durant 3 o 4 minuts. Aparteu-ho del foc i afegiu-hi les fulles de menta i el suc de llimona.
Poseu en el vas de la trituradora les nectarines, tallades i netes de pell i ossos, amb el xarop, tritureu-ho fins que quedi una barreja fina.
Aboqueu la barreja resultan dins d'un recipient apte per al congelador, cubriu-lo i congeleu-lo durant 6 hores, traieu-lo cada 2 hores per remoure'l i aconseguir d'aquesta forma una textura poc cristal-lina.
Traieu-lo del congelador uns minuts abans de servir, repartiu-ho en copes i adorneu-ho amb menta fresca
Notes
6 hores de congelació
Comparteix aquesta recepta: