Canelons de pollastre de pagès i carbassa amb crema d'idiàzabal

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

 Sofregim el pollastre amb la mantega i una mica d’ oli per que no es cremi la mantega. Quan estigui una mica dauradet, afegim la ceba tallada a trossos i la carbassa.
 Quan esta tot rostit, ho piquem, afegim dos cullerades soperes de farina i remenem. Afegirem la llet.
 Bullim les plaques de canelons
 Farcim els canelons
 Escalfem la crema de llet amb una mica de mantega i la pell del formatge idiazàbal, retirem la pell passats uns minuts i ratllem 100 gr. de formatge i l’afegim.
 Banyem els canelons amb la salsa d’ idiazàbal, ratllen més idiazàbal per sobre i gratinem.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se