Pits de Pollastre al Gorgonzola

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Aixafa grollerament amb una batedora de mà els fruits secs i el marduix.
Els pits de pollastre han de ser més aviat grans, eventualment els aplanem una mica, i els obrim pel mix, una vegada aplanats col•loca a cada filet un tall de pernil, el tall de pernil ha de ser al voltant d'1 cm més petit que el filet de pollastre.
Barreja el gorgonzola a la mescla de nous i marduix.
Afegeix al centre de cada filet una cullerada de la barreja preparada.
Plega els pits de pollastre, i pressiona els marges, assegura el costat obert amb escuradents.
Passa els pits per farina, especialment per les vores i fregeix en una paella amb mantega durant dos minuts, assaona amb sal i pebre i dona la volta, fregeix dos minuts més i agrega el vi blanc sec, cuina tot durant uns 5 a 7 minuts més.
Si la salsa es redueix massa, afegeix una mica de brou.
Treu els escuradents.
Escampa-hi marduix o orenga fresc i serveix immediatament.
Aquest Plat es pot acompanyar amb Spaghetti o patates cuites


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se