Carpaccio de Carabassó cru amb Vinagreta de Curri

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Talla els carabassons al llarg en tires molt fines, ruixa amb el suc de llimona i deixa marinar durant 15 minuts, i escorre bé.
Renta els tomàquets i elimina les llavors.
Talla el Tomàquet en cubs petits.
Mescla, l'oli d'oliva, el Curri Madràs, l'alfàbrega i l'all en pols i emulsiona el conjunt.
Pinzella les tires de carabassó amb la pasta obtinguda.
Col·loca el carpaccio de carabassó en una font de servir i e escampa-trossets de tomàquet i panses de Corint pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se