Pastís borratxo
Categoria:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 g de farina
- 200 g de sucre
- 60 g de mantega
- 5 ous
- 20 g llevat en pols
Per al xarop:
- 1 got de vi dolç
- 100 g de sucre
Elaboració
Prepareu primer el xarop, escalfant el vi amb el sucre uns 5 minuts.
A continuació, barregeu en un bol els rovells amb el sucre i remeneu-ho fins que es formi una crema. Afegiu-hi la mantega. Tot seguit, bateu la clara a punt de neu i llavors ajunteu-ho tot. Incorporeu a la barreja la farina i el llevat i feu-ne una pasta.
Unteu un motlle amb mantega i aboqueu-hi la paste. Coeu-ho al forn a 170 graus durant 30 minuts.
Un cop fet, traieu el pastís del forn i deixeu-lo refredar. Quan ja sigui fred, tireu-hi el xarop per sobre.
Comparteix aquesta recepta: