Melmelada de préssec

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

pelar i tallar els préssecs.
pesar-los i per cada quilo de préssec posar-hi 750 grs de sucre
posar-ho al foc i quan estigui cuit triturar-ho i posar-ho novament a foc lent uns 20 minuts remenant-ho de tant en tant perquè no s'enganxi
deixar-ho refredar i posar-ho en pots de conserva ben tapats i bullir-los 15 minuts al bany maria

Notes

pel bany maria : posa els pots en una olla alta que els pots quedin tapats per l'aigua i embolica cada pot amb roba perquè entre ells no es donin cops quan bullin i no es trenquin


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se