Sardines a la brasa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prepareu primer de tot un bon foc. Deixeu que faci unes brases ben ufanoses.
Agafeu les sardines i tal com vénen del mar, sense netejar-les ni escatarles, saleu-les i poseu-les entre mig de les graelles.
Deixeu-les un parell de minuts per una banda. gireu-les i deixeu-les coure una estoneta més i ja les podeu treure.
Mentrestant feu també unes torrades de pa.
Poseu les sardines al plat i amaniu-les amb un bon raig d'oli d'oliva extra verge, i acompanyeu-les amb les torrades de pa de pagès i un bon porró de vi o cava ben fresquet.

4min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: