Pastís de Maduixa amb Crema de Moscatell

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Massa trencada per pastissos dolços:

Barreja en un bol la farina, el sucre i la sal, afegeix la mantega i amb els dits pessiga la massa uniformement fins que quedi ben mesclada. Afegeix els rovells d'ou, mescla ràpidament entre si, per formar una massa suau, no pastar. Prem la massa plana, i reserva coberta en un lloc fred uns 30 minuts.
Col·loca la massa entre dues fulles de plàstic i aplana amb el corró de cuina, ha de quedar uns 2 centímetres més gran que el motlle que anirà al forn, i la situes en el motlle preparat. Punxa amb una forquilla la base de la pasta i cobreix amb paper de forn, omple amb llegums secs, perquè durant la cocció no pugi.
Enforna uns 15 minuts a la meitat inferior del forn prees calfat a 200 graus. Retira el paper i els llegums i cou durant uns 5 minuts més o fins que estigui cuita i daurada. Treu la base inferior del pastís, i deixa refredar una mica, retira del motlle i acaba de refredà en una reixeta.
Bull el vi amb el sucre, redueix la calor, i deixa que el líquid redueixi a la meitat, retira i deixa refredar. Aboca la meitat del líquid en una tassa de mesurar, cobreix i refrigera 1 hora aproximadament. Barreja les maduixes i la melissa amb la resta del líquid i deixa de banda cobert.
Aboca la crema en el líquid, bat el conjunt fins que quedi ben rígid i reparteix a la base inferior del pastís, distribueix la barreja de maduixes i melissa reservades sobre ella i decora amb les flors comestibles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se