Costelles de Porc en un Tros, a baixa temperatura

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la marinada:

4 racions

Elaboració

Per a la marinada:

Tots els ingredients es barregen bé, pinzella la carn i deixalla marinar com a mínim 1 dia.

Per la cocció a baixa temperatura:

Escalfa el forn a 80 graus.
Deixa coura la carn a baixa temperatura durant unes 2 a 3 hores
Retira del forn, cobreix amb paper d’alumini i deixa reposar uns minuts.
En una paella en l’oli ben calent, rosteix per tots els cantons, fins a obtenir un bonic torrat.
Després deixar reposar altres 10 minuts al forn.
Talla trossos de costelles i serveix seguidament en plats prèviament escalfats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se