Lachsanya (lasanya de salmó)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Calenta l‘oli.
A foc suau ofega la seba en l'oli, agrega el broquil, cou uns instants i afegeix aigua fins que cobreixi el bròquil, blanqueja uns 3 minuts, barreja amb els tomàquets i la farigola i assaona.
Barreja la crema fresca, el brou, la pela de llimona i assaona al gust.
Talla el salmó longitudinalment en tres tires i cada tira talla transversalment en trossos d'1 cm de gruix, assaona amb sal i elimina la capa fosca de greix.

Distribució de les capes:

Col•loca 4 cullerades de salsa de crema fresca en la forma preparada.
Primera capa: 3 fulles de lasanya, 6 cullerades de salsa de crema, la meitat del salmó, la meitat de la barreja de verdures i al damunt 6 cullerades de salsa de crema fresca.
Segona capa: 3 fulles de lasanya, 6 cullerades de salsa de crema, la resta del salmó i de la barreja de verdures, al damunt 6 cullerades més de salsa de crema fresca.
Tercera capa: 3 fulles de lasanya, 6 cullerades de salsa de crema, mozzarella i assaona amb sal i pebre al gust.
Finalment, sobre la mozzarella, la salsa romanent.

Gratinat:

Escalfa el forn a 200 graus i gratina uns 30 minuts a la meitat inferior del forn.
Treu del motlle i deixa reposar breument abans de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se