Truita de Tomàquet i Mozzarella

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Renta els tomàquets i talla en dues meitats, de cada meitat fes 2 trossos.
Escorre la mozzarella i talla a rodanxes d'1 cm de gruix.
Renta el julivert, arrenca les fulles dels troncs i pica les ben fines.
Bat els ous i la crema, amb la batedora de mà, afegeix el julivert i assaona amb la sal i el pebre.
Fon la mantega en una paella gran, aboca la barreja d'ou, i cou per un moment.
Agita la paella, posa els tomàquets i la mozzarella al damunt de la truita, tapa i cou uns 3 minuts amb calor suau


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se