Bacallà Fresc Arrebossat, acompanyat de Salsa Tàrtara

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Bacallà:

Pasta per arrebossar:

Salsa Tàrtara:

4 racions

Elaboració

Bacallà:

Esquitxa el peix amb el suc de llimona.
Afegeix l'anet i barreja.
Cobreixi i refrigera fins al seu ús.

Pasta per arrebossar:

Barrejar primer la farina i la sal en un bol, afegeix duna volta la cervesa i mescla fins que quedi una pasta suau.
Inclou els dos rovells d’ou, cobreix la massa i deixa reposar uns 30 minuts a la nevera.
Abans d'enfornar bat les 2 clares d'ou, amb sal, a punt de neu, i barreja a la massa preparada
Col•loca la farina en un plat fons i enfarina les tires de peix, procurant que quedin ben impregnades de farina.
4 Escalfa l'oli a 160 graus.
Passa les tires de peix en la pasta per arrebossar, escorre i fregeix en porcions, fins que es daurin. Escorre sobre paper de cuina i mantén calent fins al moment de servir.

Salsa Tàrtara:

En un bol barreja bé el rovell d'ou, la mostassa i la sal amb un batedor.
Afegeix lentament gota a gota l’oli, i bat fins a obtenir una massa bastant espessa.
Afegeix la resta d’oli junt amb el suc de llimona i el vinagre, procura que quedi tot ven barrejat
Afegeix el quark amb els ingredients restants incloent el cibulet i barreja bé
Abans de servir, afegeix la clara d’ou batuda, ben dura.
Aquest Plat es pot preparar amb altres peixos

Notes

Aquest Plat es pot preparar amb altres peixos


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se