"Clafoutis" de fruites al gust

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

8 racions

Elaboració

Preescalfar el forn a 180ºC
Pelar, treure el pinyol i tallar la fruita a trossos.
Batre els ous amb la sal.
Barrejar-hi el sucre, la farina i la llet a poc a poc.
Abocar-ho al motlle i ficar-hi els trossos de fruita per sobre i escampats.
Ficar-ho al forn durant 45 minuts, 30 amb el foc de baix i 15 amb el de dalt i baix amb ventilador.
Servir tèbi.

1h

Notes

Aquesta recepta l'hem agafat de l'embolcall d'uns "Clafoutis aux cerises" que vam comprar durant les vacances al sud de França.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se